Skip to content

Messuilla

Miksi kannattaa osallistua Ruoka 2024 -tapahtumaan?

  • Tutustut uusiin makuelämyksiin: Ruoka 2024 tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia ruokatuotteita ja juomia. Tapahtumassa on mahdollisuus maistaa uusia makuja ja löytää uusia suosikkeja.
  • Saat inspiraatiota ruoanlaittoon: Tapahtumassa on esillä erilaisia ruoanlaittovälineitä ja -tarvikkeita, sekä ruokareseptejä ja -ideoita. Kuluttaja voi saada paljon inspiraatiota ruoanlaittoon ja löytää uusia tapoja valmistaa ruokaa.
  • Opit uutta ravitsemuksesta: Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua erilaisiin luentoihin ja esityksiin ravitsemuksesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Kuluttaja voi saada uutta tietoa ja vinkkejä terveelliseen ruokavalioon.
  • Tutustut uusiin ruokatrendeihin: Tapahtuma on hyvä paikka tutustua uusiin ruokatrendeihin ja -innovaatioihin. Kuluttaja voi löytää uusia mielenkiintoisia ruokatuotteita ja -konsepteja.
  • Hauskaa ajanviettoa perheen tai ystävien kanssa: Ruokamessut tarjoaa täydellisen mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Tapahtumassa on paljon erilaisia aktiviteetteja ja herkullisia makuelämyksiä, jotka voivat tarjota hauskaa ajanvietettä yhdessä.

 

Ruoka 2024 on monipuolinen ja mielenkiintoinen tapahtuma, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia niin ruoasta, juomasta, keittiötarvikkeista kuin ravitsemuksesta kiinnostuneille. Tapahtuma on hyvä tilaisuus löytää uusia makuelämyksiä, saada inspiraatiota ruoanlaittoon ja oppia uutta ruokatrendeistä ja ravitsemuksesta. Ja samalla lipulla voi käydä kurkkaamassa sekä Lapsimessut että Lemmikkimessut! 

Ota seurantaan Ruokamessujen somekanavat:

FacebookInstagramLinkedIn