Siirry sisältöön
Blogi Ajankohtaista Vaikuttajatapahtuma, joka ylitti vaikuttajien odotukset
Artikkeli

Vaikuttajatapahtuma, joka ylitti vaikuttajien odotukset

Julkaistu

Vaikuttajatapahtuma kuvat: Henri Sinisalmi

Vaikuttajatapahtuma on tehokas tapa lisätä bränditunnettavuutta sosiaalisessa mediassa. Ruokamessut ja Noho Ravintolat järjesti 7.2.2024 vaikuttajatapahtuman, johon saapui 45 vaikuttajaa ja median edustajaa. Tapahtumassa jaettiin runsaat Give Away –kassit, joissa oli kumppaneiden tuotteet ja esitteet. Tapahtumassa oli ammattikuvaaja, jonka kuvia vaikuttajat saivat käyttöönsä. Kuvia jaettiin aktiivisesti yli kahden kuukauden ajan vaikuttajien omien sisältöjen lisäksi. 23 yhteistyökumppania saivat runsaasti näkyvyyttä vaikuttajien sekä Messukeskuksen kanavissa tapahtuman kautta.

Yhteistyö vaikuttajien näkökulmasta

Vaikuttajat saavat paljon kutsuja tapahtumiin ja meille on kunnia-asia järjestää pr-tapahtumia, joihin vaikuttajat haluavat tulla ja kokevat ajallisen panostuksensa kannattavaksi. Pienet yksityiskohdat vaikuttavat paljon ansaitun median määrään vaikuttajatapahtumissa.

“Ruokamessujen vaikuttajatapahtumat ja toimenpiteet olivat ihan omaa luokkaansa - ja monessa olen ollut mukana! Tuotekassi oli huikea ja antoi sisällöntuottajille erinomaisen ensikosketuksen tuotteisiin ja tuleviin näytteilleasettajiin. Erityisesti arvostin sitä, että oltiin ajoissa ja kaikki tehtiin laadukkaasti ja tyylillä. Heidin kanssa yhteistyö on inspiroivaa ja hauskaa. Hänellä on silmää yksityiskohdille ja poweria isojen kokonaisuuksien haltuun ottoon. Heidissä parasta on se, että vaikka odotukset ovat jo korkealla hänen kanssaan toimiessa, hän onnistuu silti kerta toisensa jälkeen yllättämään ja ylittämään ne.”
@kristallinkirkkaasti

“Ennen Ruokamessuja pidetty vaikuttajatapahtuma oli kiva alustus ensi kertaa pidettäviin Ruokamessuihin ja sai odottamaan messuille pääsyä. Tapahtuma oli kivasti järjestetty ja kaiken kruunasi vielä todella runsas Goodie bag. Vaikuttajana oli hyvä päästä ajoissa sisälle messukonseptiin. Itse tapahtumassa Messukeskus koordinoi vaikuttajia osastoille ja se oli hyvä kokonaisuus”
@kristallinhohtoa

“Ruokamessujen vaikuttajatapahtuma teki minuun suuren vaikutuksen, paikalle oli kutsuttu hyvin monipuolinen porukka, jota kohdeltiin tasapuolisesti. Tapahtuma oli järjestetty hyvissä ajoin ennen messuja ja se antoi erittäin hyvän kuvan siitä, mitä oli tulossa, joten messujen hyödyntäminen helpottui. Olen käyttänyt tätä tapahtumaa esimerkkinä hyvin järjestetystä vaikuttajatapahtumasta.”
@dlindertz_mukanamaku

“Ruokamessujen vaikuttajatapahtuma oli kattavasti järjestetty. Arvostin todella paljon sitä, että valokuvaaja otti kaikista kuvia, kaikki sai omia kuvia käyttöön, mikä on harvinaista. Kivan iloinen tunnelma, loistavat herkut ja runsas lahjakassi takasivat sen, ettei kenenkään aika mennyt hukkaan. Parkkimaksu myös hoitui, mikä oli extrailo.”
@koivusalo

Ruokamessujen vaikuttajatapahtuman kumppanit

ruokamessut
Ruokamessujen vaikuttajatapahtuman kumppanien logot

Haluatko järjestää Ruokamessujen kanssa oman vaikuttajatapahtuman tai kiinnostaako sisältömarkkinointikampanja Ruokamessujen sekä vaikuttajien kanavissa?

Ota yhteyttä

Heidi Ekholm-Talas
Brand Marketing Specialist
heidi.ekholm-talas@messukeskus.com

Lue myös Ruoka 2025 -messut ovat entistäkin herkullisempi kokonaiselämys

Seuraa meitä somessa:

ruokamessuthelsinki

Ruokamessut

Ruokamessut

Ruokamessut

Lue lisää