Heidi Ekholm-Talas -

Ruokamessut ja Satokausi Media Oy yhteistyöhön 

Satokausikalenteri astuu kansan pariin verkkokauppamaailman syvyyksistä levittämään iloista kasvismissiota yhdessä Messukeskuksen ja Ruokamessujen kanssa. 

satokausi

Satokausikalenteri tarjoaa yleisölleen sisältöä seuraavissa teemoissa: ruoka, hyvinvointi, metsä ja puutarha. Monet näistä teemoista näkyvät myös Messukeskuksen monipuolisessa messutarjonnassa. Yhteistyö näiden teemojen messuilla on luonteva jatkumo Satokausikalenterin digivalloitukselle. 

Monipuolinen markkinointikonsepti Ruokamessujen näytteilleasettajille 

Ruokamessut ja Satokausikalenteri rakentavat näytteilleasettajille markkinointikonseptia, joka yhdistää kasvokkain kohtaamisen, digitaalisen markkinoinnin sekä perinteisen printtimedian. Satokausikalenteri Media tarjoaa yhdessä Ruokamessujen kanssa monipuolista sisällöntuotantoa sosiaalisen median kanaviin ennen tapahtumaa.  

Ruokamessut on otettu innostuneesti vastaan näytteilleasettajien keskuudessa. Tapahtumaan on tulossa upea ja monipuolinen kattaus yrityksiä. Nyt voimme tarjota heille jo ennen tapahtumaa markkinointitoimenpiteitä, jotka tavoittavat kiinnostavaa kohderyhmää, Ruokamessujen myynnistä ja konseptista vastaava Nina Harlin sanoo.

– Satokausikalenteri täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Olemme olleet pitkään Suomen suurin digiruokayhteisö ja painotuotteitamme on myyty omasta verkkokaupasta. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja mennä oikeasti tapaamaan ihmisiä. En keksi siihen parempaa kanavaa kuin messut, Satokausi Median toimitusjohtaja Samuli Karjula kertoo. 

– Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä, joka mahdollistaa näytteilleasettajille monipuolisen ja kiinnostavan tavan kohdata kuluttajia tapahtuman lisäksi digitaalisesti, Ruokamessujen Brand Marketing Specialist Heidi Ekholm-Talas kommentoi  

Yhteistyö alkaa Habitaresta 

 Ensimmäinen Ruokamessujen ja Satokausikalenterin yhteisosasto löytyy Habitaresta. Talven aikana osasto löytyy myös I Love me -messuilta, Viini & Ruoka -tapahtumasta, Matkamessuilta ja Kevätmessuilta. Seuraajat pääsevät kurkistamaan Habitareen jo ennen messujen avaamista Satokausikalenterin ja Ruokamessujen somekanavissa ja seuraamaan osaston rakentumista.  

Tule moikkaamaan meitä Habitareen 13-18.9.23 osastolle 3g23! 

satokausi

RUOKA 2024 on Suomen suurin, herkullisin ja kattavin ruoka- ja juomatapahtuma. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.4.2024. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimiva Satokausikalenteri™ on Suomen suurin ruokadigiyhteisö, joka tuottaa digikampanjoita avaimet käteen -toteutuksena. Satokausikalenteri™ Tavoittaa kuukausittain 1,1 miljoonaa paremmista valinnoista kiinnostunutta suomalaista! 

Ota somekanavat @ruokamessuhelsinki @satokausikalenteri seurantaan. 

Tule näytteilleasettajaksi Ruokamessuille 

Myynti ja tapahtuman ohjelma:

Nina Harlin, Helsingin Messukeskus, p. 0400 629 400, nina.harlin@messukeskus.com