Heidi Ekholm-Talas -

RUOKA 2024 mukana Lapsimessuilla – Mikä on lasten lempiruoka? 

RUOKA 2024 -messut osallistui Lapsimessuille 14-16.4.2023 omalla osastolla. Ruokamessujen osastolla pienet taiteilijat pääsivät ikuistamaan oman lempiruokansa. Kymmenelle piirtäjälle lähetettiin Messukeskuksen lippupaketit palkintona hienoista teoksista. 

ruokamessut

Mikä on lasten lempiruoka? 

Perinteisten lempiruokien, kuten makaronilaatikon, kalakeiton, hampurilaisen, pizzan ja pastan lisäksi kuvissa toistui sushi. Sushi tuntuu olevan monen lapsen lempiruokaa jo päiväkoti-ikäisenä. Pinaattiletut puolukkahillolla ja lihapullat löytyivät piirustuksista.

lasten lempiruoka

Vesimeloni ja metsämarjat sateen jälkeen 

Jälkkärit nousivat monissa kuvissa suosikeiksi. Terveellisistä vaihtoehdoista korostui vesimeloni, joka on selvästi useiden lasten suosikki. Metsämarjat sateen jälkeen oli hurmaava piirros, jonka taiteili 5-vuotias Inga. Myös hedelmiä esiintyi useissa kuvissa. 

Lasten lempiruoka – Jäätelöä, karkkia ja muffineja 

Kukapa ei tykkäisi jäätelöstä ja karkeista? Moni lapsi nimesi lempiruoakseen makeat herkut ja niistä tulikin aivan ihania kuvia. 

Kiitos kaikille piirtäjille hienoista teoksista ja onnea voittajille. 

Lapsimessuilla oli mahtava hulina 

Tänä vuonna Lapsimessujen kävijämäärä nousi 43,1% ja vieraita kävi viikonlopun aikana lähes 37.000. Ruokamessujen osastolla kävi kiva kuhina koko tapahtuman ajan. RUOKA 2024 tulee osallistumaan useisiin messutapahtumiin seuraavan vuoden aikana. 

Ruokamessujen somekanavat: 
Ruokamessut Instagramissa
Ruokamessut Facebookissa  

Ruoka 24

RUOKA 2024 messuklubi on avattu

Liity tästä RUOKA 2024 -klubiin.

Messuklubilaisille luvassa etuja, tarjouksia ja vip-tapahtumia! Klubiin kuuluminen on maksutonta ja voit halutessasi peruuttaa klubikirjeen milloin vain.